office@stroytehnadzor.com.ua stroytehnadzor.ua@gmail.com
Форум

Оголошення щодо відкриття конкурсу з відбору проектів в рамках програми територіального співробітництва “Білорусь-Україна”, яка фінансується Європейським Союзом

Галина :

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Шукаємо проекти для програми територіального співробітництва “Білорусь-Україна”
Проекти повинні мати чіткий транскордонний ефект та залучати мінімум одного партнера з кожної країни-учасниці програми.
Головні напрямки:
- соціально-економічний розвиток місцевих громад в прикордонних регіонах;
- вирішення проблем екології, зайнятості, охорони здоров’я, які мають прикордонне значення;
- культура, освіта та спорт.
Розмір грантів становить від 60 до 250 тисяч євро. Загальний бюджет програми складає 3,3 млн євро.
НУО, місцеві, селищні чи обласні ради Київської, Чернігівської, Волинської, Житомирської та Рівненської областей можуть подати заявки на грант до 19 квітня 2016 року.
Детальну інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати за посиланням:
http://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=b5df61b2-9ef5-4134-a228-283c7ba5ce7d&title=OgoloshenniaSchodoVidkrittiaKonkursuZVidboruProektivVRamkakhProgramiTeritorialnogoSpivrobitnitstvabilorusukraina-YakaFinansutsiavropeiskimSoiuzom
0
0
30 янв 2016 22:43
Ответить Цитировать
Галина :
Петро :
Мої вітання усім.
Привіт. Привіт.
Звичайно: покращення умов життя громадян, особливо в прикордонних регіонах, екологія, культура і таке інше - звичайно важливі суспільні фактори, але я не зрозумів тільки одного, а де там технагляд?
Дякую.
0
0
01 фев 2016 16:11
Ответить Цитировать
Галина :
Петро! Может я и не в тему, но.....
Смотрите шире. Написано - ищем проекты!
Может у участников вашего форума возникнет блестящая идея, типо построить какой-то объект для решения проблем экологии, спорта и т.п.
Там тогда найдётся место и для технадзора.
А вообще, учитывая нашу ситуацию в строительстве, возможно стоит обратить внимание на возможность получения финансирования для строительства из международных фондов.
Просто надо следить под какие проекты выделяется финансирование.

0
0
01 фев 2016 21:26
Ответить Цитировать
Петро :
Я уже давно в казки не вірю.
Конкурс оголошено, візьмуть до розгляду того хто подасть ідеї, а виконуватиме той, хто це УЖЕ ВИРІШИВ!
А щодо технагляду - то до європейських стандартів ми ще не доросли, ми не вміємо так думати, не говорячи про те що б робити, тому до таких проектів я відношусь доволі таки скептично.
Може і дарма.

0
0
02 фев 2016 08:32
Ответить Цитировать